ZUPY

Rosół

Flaki

Zupa – Krem z brokułów

Zupa – Krem z zielonego groszku

Zupa – Krem cebulowa

Zupa – Krem grzybowa

DANIA GŁÓWNE

Rolada schabowa ze szpinakiem w sosie beszamelowym

Rolada z indyka

Filet z indyka pieczony w białym winie

Filet z kurczaka po hawajsku (z ananasem)

Udziec wieprzowy

Indyk faszerowany

Kurczak po chińsku

Udko faszerowane

Szaszłyk drobiowy lub wieprzowy

Półmisek chłopski

Gulasz węgierski

Papryka faszerowana

Kokardki z brokułem i boczkiem

Gołąbki z kaszą gryczaną

Karp smażony z chrzanem

Miruna z warzywami

Mix pierogów

Barszcz czerwony z pasztecikiem drożdżowym lub diablotka

Zupa węgierska

Pyzy z mięsem w sosie grzybowym

DODATKI

Frytki

Ziemniaki opiekane w ziołach

Ziemniaki pure

Ziemniaki gotowane

Ryż

Kluski kładzione

SURÓWKI

Zestaw surówek

Warzywa gotowane

Sałata lodowa z sosem vinegree

Surówka z kapusty pekińskiej

Surówka Colesław

DESERY

Deser lodowy z owocami

Szarlotka na gorąco z gałką lodów i bitą śmietaną

Sałatka owocowa

Deser Panacotta

Banan w sosie waniliowym

NAPOJE

Kawa

Herbata

Soki

Woda niegazowana

Napoje firmowe

PRZYSTAWKI

Półmisek mięs pieczonych i wędlin

Cymbaliki

Do wyboru – 1 przystawka

Schab ze śliwką

Baleron białoruski

Kurczak z morelą na pomarańczy

Śledzie do wyboru – 2 przystawki

Śledzie rolmopsy

Śledzie w śmietanie

Śledź po żydowsku

Śledź po japońsku

Śledź tradycyjny

Do wyboru – 1 przystawka

Tatar z łososia na łódeczkach z cykorii

Rolada z ryby w sosie tatarskim

Rybo po grecku

Do wyboru – 2 przystawki

Jajka w sosie tatarskim

Jajka lukulus (jajka, szynka, galareta)

Jajka z kawiorem

Jajka faszerowane

Ogórek faszerowany (ser feta, szybka, kukurydza)

Do wyboru – 3 przystawki

Sałatka grecka

Sałatka królewska

Sałatka z kurczakiem

Talerz rozmaitości

Sałatka z łososiem

Mozarella z pomidorami

Warzywa

Świeże sezonowe – pomidor z cebulką, ogórek zielony

Marynowane – pieczarki, ogórek, papryka, patisony

Pieczywo różne

Masło, masło czosnkowe, masło zielone